perjantai 30. tammikuuta 2015

Painoperjantai

Tänään ei ole pizzaperjantai vaan painoperjantai. Ja suureksi helpotuksekseni sain huomata, että viikolla tapahtuneet herkuttelut eivät onneksi olleet vaikuttaneet tulokseen. Painoa oli tippunut viikossa 600g, eli lukema aamulla tasan 82kg.

Neljässä viikossa painoa on pudonnut nyt tasan 4 kiloa. Keskimääräisesti kilo per viikko. Ja olen tähän hyvin tyytyväinen. Nälkää ei ole tarvinnut nähdä, ja pieniä herkuttelujakin on tähän kuukauteen mahtunut. (No okei, just eilen marisin kun oli hirveä nälkä, mutta se nyt oli vaan omaa tyhmyyttä.) Tällä tapaa kun jatkaa, niin toivottavasti tuloksiakin tulee edelleen. Sitähän se elämänmuutos on. Suurimmaksi osaksi syödään hyvin ja terveellisesti, mutta pieni satunnainen herkuttelu ei maailmaa kaada. Ja sen suklaalevyn sijaan VOI ostaa pienen patukan tummaa suklaata. Hyvää sekin on. :)

6 kommenttia:

  1. Tositositositosi HYVÄ!!! Hitoksee tsemppiä ja pikkasen sitä tummaa suklaata ;)

    VastaaPoista
  2. Heip,
    Hienoa. Sehän se tärkein ei dieetti, vaan elämäntapamuutos. Ja se muutos sallii herkuttelunkin joskus. Mukavaa viikonloppua!

    http://liikunnaniloa1.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri näin. En mä loppuelämääni ajatellut pelkillä iduilla elää.. ;) Sen kun oppis sisäistämään, että herkutteluun ei tarvita kokonaista Fazerin suklaalevyä, vaan pienempi patukka riittää. Ja ihan yhtä hyvä fiilis siitäkin tulee. :)

      Poista
  3. Kova tulos, ei muuta kun samaa rataa eteenpäin!

    VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!