sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Aamupalarutiini

Muistan tällä viikolla lukeneneeni joko Iltalehdestä tai Iltasanomista jutun laihduttajan tahdonvoimasta. Artikkelissa puhuttiin siitä, miten laihduttajaa voi auttaa se, että aamupala on joka päivä samanlainen. Muistaako kukaan muu...? No eniveis, ihan tietämättömänä moisesta asiasta, olen noudattanut tätä ohjetta jo tovin aikaa! :D

Mun nykyinen aamupalani on smoothie. Helppo tehdä, terveellinen ja täyttävä. Ainekset on suurimmalta osalta aina suht samoja: banaani, puolikas avokado, riisimaitoa (vai mitä riisijuomaa se ikinä onkaan), chia-siemeniä, pellavarouhetta, vaniljan makuista proteiinijauhetta ja kasa pakastemarjoja. Yleensä mustikkaa ja/tai mansikkaa. Lisäksi lisään vettä tarpeen mukaan, jotta smoothiesta tulee sopivan notkeaa juotavaksi. Juoman teen smoothie tehosekoittimella, sillä blenderiä mulla ei ole. Yhdestä mukillisesta tulee sopivasti aamupalan verran. :) (Kyseisestä ohjeesta saan kiittää ystävääni Heidiä, kiitos!)



Onkos teillä muilla jotain pinttyneitä aamupalatapoja?

Edit. Iltalehden terveys-osiosta löytyy kyseinen juttu...!

1 kommentti:

  1. Mä luotan perinteisen puuron voimaan. Siihen loraus kiisseliä ja kyytipojaksi iso kuppi kahvia. Sillä lähtee aamu hyvin käyntiin.

    VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!