torstai 1. tammikuuta 2015

Eka investointi tulevaisuuteen

Tilasin nimittäin itselleni Polar Loop aktiivisuusrannekkeen sekä siihen sopivan sykevyön! Olen ollut hankkimassa uutta sykemittaria jo pidemmän aikaa, mutta koska en mitään ihmeellisiä hifistelyjä laitteeseen kaipaa ja tuollainen aktiivisuuden mittaaminen päivän mittaan olisi varmasti hyödyllistä, niin tällä combolla saan kaksi kärpästä yhdellä iskulla! Toki sellaisiakin sykemittareita on olemassa, jossa on mukana myös tuo aktiivisuuden mittaaminen, mutta miinusta niissä on laitteen iso koko.. :/ En osaa nukkua sellaisen kanssa... Tuo Polarin Loop vaikuttaa suht pieneltä.

Käyttökokemuksista raportoin kunhan rannekkeen saan, ja olen päässyt sitä testaamaan. :)

2 kommenttia:

  1. Mulla on ollut nyt Loop pari viikkoa käytössä! Kyllä se kummasti motivoi seuraamaan omaa aktiivisuutta ja tekemään edes ihan pikkuisen pidemmän lenkin :) Loopin kanssa nukkumisessa ei mulla ole ollut ongelmia: öisin en käytä sykevyötä tietenkään. Hyvin se on mitannut rauhallisen ja rauhattoman unen määrää. Tosi mielenkiintoinen vekotin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Se mullakin on tavoitteena, että saisin Loopista motivaattorin nostamaan takamuksen ylös sohvalta myös iltaisin. Telkkaria kun voisi tuijotella samalla kun tekee vaikka jalkakyykkyjä. :)

      Poista

Kiva kun jätät viestiä!