maanantai 12. tammikuuta 2015

Mitä syödä ennen salitreeniä...?!?!?!?

Ikuisuuskysymys nro 578...

Meikäläisen salille lähdöt tapahtuvat hyvin usein nopealla aikataululla. Ja tarkoitan tällä sitä, että yks kaks yllättäen avautuu tilaisuus parin tunnin lapsivapaaseen hetkeen, jonka voisin käyttää treenaamiseen. Ja miksi en käyttäisi!? Mennään, mennään!!

Mutta välillä edellisestä ruokailusta saattaa olla aikaa vain tunti, välillä taas kolmekin tuntia. Joten mitä syödä ennen treeniä (nopeasti!), jotta saisin harjoittelusta suurimman mahdollisen hyödyn?!?!?

Yleensä menen sieltä mistä aita on matalin, eli sheikkaan protskujuoman ja syön matkalla banaanin. Välillä tämä riittää ihan mainiosti, mutta varsinkin silloin, kun ruokailusta on jo aikaa, tuntuu että energiat loppuvat kesken. 

Tässä kohtaa suuntaankin katseeni sinuun siellä ruudun toisella puolella. Onko sinulla jotain hyviä (ja hyväksi todettuja) vinkkejä treeniä edeltävään ruokailuun...? Otan kiitollisena kaikki vihjeet vastaan!

Ps. Salilla käyty tänään! :D *tapu, tapu, hyvä minä!*

2 kommenttia:

  1. *omppu ja raejuusto
    *maitorahka ja marjat
    *smoothie (esim. hedelmiä/marjoja, kauraleseitä ja rahkaa/jugurttia)
    *ruisleipä vähärasvaisella leikkeleellä ja vihanneksilla
    *proteiinisheikki ja banaani
    *välipala- tai proteiinipatukka

    Tällaisia ehdotuksia välipaloista löytyi http://www.tikis.fi/ravinto/mita-kannattaa-syoda-ennen-treenia/ -sivulta. Toivottavasti näistä on apua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tässähän onkin hyvä määrä välipalavinkkejä. :)

      Poista

Kiva kun jätät viestiä!