keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Crossailua kotosalla

Multa löytyy kotoa crosstrainer. Sisustuselementtinä se ei ole kovinkaan kaunis, eikä se vedä vertoja kuntosalin vastaavalle laitteelle, mutta kyllä sillä hien saa pintaan. Tossa meni tovi jos toinenkin, jolloin laitteella "leikki" vain lapset ja siitä oli uhkaavasti tulossa vaaterekki. Mutta tämän uuden painonpudotusprojektin myötä, olen pyyhkinyt crossarista ylimääräiset pölyt ja ottanut laitteen uudelleen käyttöön. Niinä päivinä, kun en ole käynyt salilla, olen pyrkinyt tekemään puolen tunnin treenin illalla lasten mentyä nukkumaan.

Laite on mulla olohuoneessa, joten siinä on hyvä samalla tuijotella telkkarista jotain kivaa hömppäsarjaa. Yllättävän nopeasti menee aika tällä tavoin.. :) Myös Loop tykkää tästä, ja aktiivisuustasoni kohenevät kummasti. :D Kaloreita palaa tässä puolen tunnin treenin aikana siinä 300. Ja jos olen oikein virtaa täynnä, niin teen vielä pienen vatsalihastreenin crossailun päätteeksi.




Ja kyllä, kuva ei ole crossarista,  mutta idea tulee varmasti esille.. :D

4 kommenttia:

  1. Täällä toinen crossarin omistaja, jonka vehje kerää tehokkaasti pölyä makkarissa (kun ei muualle mahdu). Täytyypä munkin ottaa laite taas käyttöön! Iloisia treenihetkiä :-).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kyllä! Helppoa ja tehokasta treeniä. :)

      Poista
  2. Meilläkin oli vuosia, välillä tosi aktiivisessa käytössä kun mieskin käytti. Lopulta kahvakuulat syrjäytti crossarin kokonaan ja sain huoneeseen tilaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo tilan vieminen on kyllä ärsyttävää.. Varsinkin kun lapsia on kolme, ja tavaraa on muutenkin ihan kiitettävästi.. :D No, mutta silmä on siihen jo tottunut ja jos vieraita se häiritsee, niin se on voi voi. :)

      Poista

Kiva kun jätät viestiä!