torstai 15. tammikuuta 2015

Taskukokoinen PT

Tuolla salilla jossa käyn, on mahdollista hankkia itselleen Wellness System -avain. Avaimelle ladataan treeniohjelma ja kun avaimen laittaa kiinni salilaitteeseen, avain kertoo painot, toistomäärät, sarjat ja lepoajan. Helppoa kuin mikä! Ja eipähän enää tarvitse kanniskella paperista saliohjelmaa mukana. :)



Avaimelle voi myös tallentaa muitakin tehtyjä liikunsuorituksia, esim. jumppia tai kävely/juoksulenkkejä.

Mä olen kyllä tykännyt tuosta. Treenin jälkeen on kiva katsoa, että kuinka paljon rautaa on tullut nostettua. Kun kokonaismäärä pysyy yli kymppitonnissa per treeni, olen tyytyväinen.


Yllä oleva kuva on joulukuulta, mutta siitä näkee vähän osviittaa, että millaista raporttia on tiedossa aina treenin jälkeen. Ja tuosta näkee myös hyvin, että treenini painottuu tällä hetkellä jalkoihin. Isot lihakset töissä -> kuluu enemmän kaloreita. Jossain kohtaa olisi ehkä kiva kokeilla vaikka 2-jakoista ohjelmaa, mutta mennään nyt tällä "kokonaisvaltaisella" ohjelmalla nyt vielä toistaiseksi. Tai siis kolmella ohjelmalla. Mulla on tallennettuna avaimelle kolme erilaista ohjelmaa. Eka mulle tehtiin, kun liityin jäseneksi salille, ja kaksi muuta ohjelmaa sain rapakunto remontin aikana viime syksynä. Mukavaa vaihtelua, kun ei aina tarvitse tehdä yhtä ja samaa.

Ja on avaimella vielä ns. "vapaa ohjelma". Joka tarkoittaa sitä, että voin tehdä sitä mitä mieleen juolahtaa, ja avain tallentaa tehdyn treenin. Vapailla painoilla tehdyt harjoitukset pitää lisätä tietty aina manuaalisesti käsin, sillä ei niissä painoissa mitään elektroniikkaa sisällä ole. :D Mutta se nyt ei ole homma eikä mikään.

Minusta tämä avain on vähän niinkuin taskukoinen personal trainer, joka antaa "palautetta" aina treenin jälkeen. Jos olisi rahaa, niin palkkaisin ihan oikean ja hengittävän pt:n, mutta hoitovapaalaisen tuloilla se nyt ei vaan ole mahdollista.. :D Joten, nyt luotetaan tekniikkaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät viestiä!