maanantai 2. maaliskuuta 2015

Hieman kuntoilua ja julmetusti herkuttelua...

Siitä oli meikäläisen lauantai tehty. Sain nimittäin pitkästä aikaa mahdollisuuden viettää esikoiseni kanssa äiti-tytär -päivää, ja mitäs muutakaan siihen kuuluu kuin hyvää syötävää. Mutta jotta koko päivä ei olis mennyt ihan hunningolle, käytiin me myös ulkoilemassa. Tytär avasi fillarikauden ja minä hölkkäsin reippaana vieressä.

Meillä on tässä lähellä kiva leikkipuisto, jossa on myös sellaisia ulkokuntoiluvälineitä. Oli sen verran "lämmintä", että uskalsin jopa niitä taas testailla. Plus, ne eivät olleet jäässä. :D Laitteita on kaiken kaikkiaan kahdeksan, tässä kuvatodistusta kolmesta. :)






















































































Iltaherkuttelu sisälsi meillä limpparia, poppareita ja karkkia. Tytär sai valita syömiset, ja onneksi halusi sipsien sijaan poppareita. Tuli edes muutama sata kaloria vähempi. :D Vietettiin koko ilta ihan kahdestaan leffaa ja kingin finaalia katsellen. Kokonaisuudessaan oli ihan mahtava päivä, parhaassa mahdollisessa seurassa. <3

Ja arvatkaas... Sunnuntaina kun kävin vaa'alla, paino oli tasan sama kuin perjantainakin! Eli ei tullut edes syöpöttelystä plussaa! Kyllä nyt kelpaa lähteä uuteen viikkoon! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät viestiä!