sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Ratkaiseva viikko edessä..

Lähdemme huomenna perheen kanssa lomareissulle. Kiertelemme autolla eteläistä ja keskistä Suomea, ja yövymme siellä mihin auto on meidät vienyt.. :) Ensimmäisen etapin hotelli on varattu, mutta loput katsotaan tien päällä.. Toivotaan, että hotelleissa olisi vielä tilaa meidän poppoolle... ;)

Ratkaisevaa tämä viikko on tuon ensimmäisen tavoitteen kannalta. Miten saada syötyä terveellisesti matkalla... Säännöllisestä ruokailemisesta kun ei ole tietoakaan, ja jokainen ravintolaruoka on höystetty kilolla ranskanperunoita. Noh, pyytämällä onneksi saa niiden tilalle (ainakin useimmiten) salaattia tai vihanneksia. Ja hotellien aamupalabuffissakin on terveellisiä vaihtoehtoja tarjolla. Nyt vaan jää mun superfoodaamupalasmoothiet juomatta... :( Noh, kaipa mä vajaan viikon kestän.

Harmi vain, että perheen pienimmäinen joudutaan jättämään matkan ajaksi mummin hoitoon... :( Neiti on vesirokossa, ja enpä usko että kanssalomailijat hirveästi arvostaisivat moista Turun tuliaista.. Ja kun isommille ollaan luvattu, että reissuun lähdetään niin piti tehdä tällainen kompromissi. Pienin onneksi viihtyy mummin seurassa, joten hyvillä mielin olen kuitenkin lähdössä matkalle. Vaikka ikävä tuleekin heti kun kotipihalta ollaan kurvattu pois...

Mutta hyvää matkaa meille ja mukavaa alkavaa viikkoa teille! :)

2 kommenttia:

  1. Vau! Ihanalta kuullostaa ja hyvää matkaa! Vesirokko tarvittas tänne mun esikoisellekin kun kohta kouluiössä ja joudun ottamaan ne kalliit rokotteet.

    VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!