maanantai 27. heinäkuuta 2015

Home sweet home

Reissusta ollaan kotiuduttu ja varsin hyvillä mielin. :) Ainoastaan yhtenä päivänä saatiin vesisade niskaan, mutta sekin vasta siinä vaiheessa kun olimme poistumassa Puuhamaasta. Mitenkään kovin lämmintä ei ollut, mutta eipä tuo haitannut.. Ja vinkkinä Keski-Suomessa liikkuville.. Menkää ihmeessä käymään Saarijärvellä Puuhapuisto Veijarissa. Tosi kiva paikka lasten kanssa!

Ja mites se ruokailu.. Noh.. Ihan ok. Vähän tuli herkuteltua, mutta pääpiirteissään syömiset meni hyvin. En langennut vanhoihin "hyviin" tapoihin, että lomalla saa syödä mitä vain.. Pari kertaa söin ravintolassa jälkkäriä ja olisinkohan yhden jäätelön syönyt viikon aikana...? Tänään kävin vaa'alla, kun perjantaina en sitä voinut tehdä, ja paino oli 76,9kg. Eli samoissa ollaan ja vajaassa viikossa pitäis tiristää noi puuttuvat 900 grammaa.. Tiukoille vetää, mutta olen sitten vaikka perjantain syömättä, jotta tavoitteen saavutan!! (terveellistäkö? no ei tietenkään....)

Hotellin kuntohuonetta käytin hyväkseni kerran viikon aikana, ja kerran kävin lasten kanssa hotellin uima-altaassa uimassa. Ja käveltyä tuli tietysti ihan riittämiin.. :) Tosin autossakin tuli istuttua ihan kiitettävästi... :/

No, mutta näillä mennään... Pitäkää peukkuja mulle la-aamun punnitukseen, että 76kg pläjähtäis ruutuun...!

Välillä satoi, välillä paistoi...


Hotelliselfie.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät viestiä!