tiistai 7. heinäkuuta 2015

Huikea ruissi takana!

Voi jestas mikä viikonloppu! Keli oli UPEA, aurinko paistoi lähes pilvettömältä taivaalta ja rasvauksetkin onnistuivat niin hyvin, että iho ei palanut laisinkaan. ;) Olen joskus kakarana palanut niin pahasti, että olen melkein hysteerinen aurinkovoiteiden kanssa.. Jos nimittäin auringossa olen. Yleensä tykkään olla mielummin varjossa kuin suorassa auringonpaahteessa.. No, mutta mikäli ruississa halusi jotain bändejä nähdä, oli auringossa oltava. :)

Unohdin lauantaina ottaa aktiivisuusrannekkeen latauksesta mukaan, joten siitä ei dataa ole, mutta vaikka sunnuntaina oltiin mestoilla ihan selkeästi lyhyempi aika, ihan kiitettävästi tuli silloinkin liikuttua.. :) Askeleita tuli yli 24 000 ja kaloreitakin paloi reippaasti.

Parasta antia rokissa oli Antti Tuisku (!), Pharrell Williams, Sanni, Kasmir ja Elastinen. Jenni Vartiainen oli tietysti myös hyvä, kuten aina.. :) Paljon tuli kuunneltua musaa, laulettua ja ennen kaikkea tanssittua. Ai että mä nautin....! Ja okei.. Söin myös ranskiksia ja join muutaman lonkeron. Mutta voisin veikata, että nämä kalorit tuli sheikattua pois.. ;)

Vasemmalla lähdössä la festareille, oikealla tultu kotiin.. :)


Paattikin tietysti nähtiin.

Rokit rokattu, kiitos Ruisrock 2015!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät viestiä!