torstai 26. helmikuuta 2015

Radiohiljaisuus

Terrrrrrve. Elossa ollaan ja hengitetään! :) Viikko on ollut jokseenkin kiireinen, ja en ole vaan ehtinyt päivitellä mitään. My apologies.

Mutta siis. Nyt voin melkein satarosenttisesti sanoa, että lussaa on tulossa huomenna. Big time. En mä mitenkään superepäterveellisesti ole syönyt, mutten superterveellisestikään. Mutta enpä ota siitä ressiä. Ei se siitä muuksikaan muutu.

Olen muuten tällä viikolla sivistänyt itseäni kulttuurilla jo kahdesti. Ensin käytiin katsomassa tiistaina Turun kaupunginteatterissa Meganin tarina ja tänään vielä samaisessa paikassa Seili. Molemmat olivat oikein katsomisen arvoisia, ja tunteisiin vetoavia esityksiä. Joka ikisen nuoren pitäisi käydä katsomassa Meganin tarina, ja Seili nyt oli.. No, mahtavasti tehty. Hieno musikaali, upeat puitteet. Ja äiti-ihmisenä sain pidätellä kyyneleitäni useampaankin otteeseen... Suosittelen menemään katsomaan, jos yhtään teatteri kiinnostaa. Mulle tulee vaan itselle aina palava hinku näyttämölle, kun käyn katsomassa jotain teatteripätkää.. No, mun esiintymisistä on vuosia aikaa.. Mutta haaveilla aina saa. :)

Hyvät yöt, ja huomenna palataan punnaustuloksilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät viestiä!