lauantai 27. joulukuuta 2014

Kinkunsulatustreenit

Joulu on ohi, ja arki on taas alkanut. Tai no siis, viikonloppuhan nyt on.. 
No, joka tapauksessa, tänään koitti paluu treeneihin ja voi että tekikin hyvää! Vuorossa oli ohjattua kinkunsulatustreeniä puolitoista tuntia. Voimaa ja kestävyyttä; siinä päivän agenda. Ensin lämmittelyä  aerobisilla laitteilla, sen jälkeen voimaosuus levytangoilla ja lopuksi kestävyystreeni kuntosalin puolella. Kestävyystreeni toteutettiin circuit-tyylisesti; ensin kaksi lihaskuntolaitetta, jonka jälkeen minuutti aerobista. Ja sama satsi uudelleen. Ja uudelleen. Ja uudelleen.. 20 minuuttia tehokasta työaikaa, ja kyllä tuntui! Ehkäpä jouluna syödyillä herkuilla oli myös osuutta asiaan.. 
Kestävyystreenin jälkeen oli vielä aikaa lihasten rääkkäykselle huollolle foam rollerilla eli pilatesrullalla. Rullailu sattuu ihan helv...sti, mutta sen kestää kun tietää miten hyvää se mulle tekee. :D Jos et ole koskaan kokeillut rullailua, niin suosittelen ehdottomasti. Aivan huippua kipeille lihaksille. 
















Kuva lainattu.

Tällainen lauantai mulla. :) Mites teillä muilla? Joko mässäily riittää?

3 kommenttia:

  1. Njääh... Tämä päivä vielä, huomenna vasta ruotuun.. ;)

    VastaaPoista
  2. Kyllä nyt mässäily riittää!!! Tänään eka päivä tiukalla dietillä ja päässä jo tuntuu kauhea vihlominen,mutta näillä mennään.
    Mä ostin itselleni tollasen foam rollerin jokuaika sitten ja on muuten hyvä!!

    mukavaa sunnuntaita

    Lapinnoita
    http://tunturinjuuressa.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuttu tunne tuo päänsärky.. Miljoonasta kalorista yhtäkkiä reiluun tuhanteen.. Saattaa aiheuttaa pientä kipuilua.. ;)

      Poista

Kiva kun jätät viestiä!