keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Blogin taustaa

No niin.. Eilen saatiin tämä blogi avattua ja vanha blogi kuopattua. Joku saattaa ehkä ihmetellä, että mikäs tällainen järjestely oikein on, mutta tähän on oikein hyvä syy. :) Tulin tuossa muutama kuukausi sitten valituksi kirjoittamaan blogia 12 viikon rapakuntorempasta. Remppa päättyi eilen, samoin kuin blogin kirjoittaminen. Sain kuitenkin painonpudotusprojektini aluilleen ihan hyvin, joten miksi lopettaa? Blogin kirjoittaminen antaa hyvän (teko)syyn jatkaa laihduttamista.. Julkinen paine nääs.. ;)

En jaksa referoida koko mennyttä 12 viikkoa, mutta tiivistettynä: Meille tehtiin alussa ja lopussa kuntotesti, ja siinä tapahtui projektin suurimmat muutokset. Painoa tippui rempan aikana 4,1kg, mihin olen ihan tyytyväinen, sillä sairastin jäätävän kahden viikon pituisen flunssan tuona aikana, ja luonnollisestikin kuntoilu oli vähän out... Suurin hyöty rapakuntorempasta oli kuitenkin liikunnan löytyminen uudelleen. Olen nimittäin tyypillinen esimerkikki naisesta, joka tulee raskaaksi ja täten antaa itselleen loistosyyn syödä. Ja syödä. Ja syödä. Kun tartteehan sitä nyt kahden edestä... Jep, ja loppu on historiaa. Niin, ja tämähän toistui kolmesti.

Ihan vielä en uskalla paljastaa strategisia mittojani, mutta ehkä senkin aika koittaa.. :) Tätä blogia kun saattaa lukea vaikka joku tuttu...! Mutta kuten sanottua, ylipainoa riittää ja vaikka pudottaisin sen toivotun 20 kiloa, niin siltikin ollaan vielä normaalipainossa ja reilusti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät viestiä!