sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Haluatko lisää lukijoita?

Blogikonkareille tuskin tulee yllätyksenä kun sanon, että Blogilista lopettaa toimintansa 1.6. Mikä on kyllä todella sääli, sillä suurin osa blogini lukijavirrasta tulee juurikin blogilistan kautta. Ja tuskin olen ainut laatujaan... No, mutta onneksi vastaavia portaaleita löytyy netistä muitakin. Esimerkkinä Bloglovin', Blogipolku sekä Blogkeen. Käy tutustumassa, mikäli et ole vielä niin tehnyt...! Suorat linkit tämän blogin seuraamiseen löytyy tuosta oikealta sivupalkista.. :)

Mutta oli mulla siis muukin ehdotus. Aika paljon lukijoita blogit saavat myös toisista blogeista, mikäli blogi on mainittuna esim. sivulla näkyvässä lukulistassa. Mulla on tuolla sivupalkissa muutama mielenkiintoinen blogi, joita kannattaa käydä kurkkimassa. No, mutta siis.. Jos haluat mukaan minun listalleni, niin jätäppä kommenttia osoitteen kera! Kerro lyhyesti, että millainen blogi sinulla on, ja lisään sinut listalle. :) Sen verran rajaan kuitenkin, että sinulla pitäisi olla painonpudotukseen/elämäntapamuutokseen keskittyvä blogi. Ja tietysti jos koet, että tämä blogi kelpaa sinun lukulistallesi, niin voit minut myös lisätä. :)

Autetaan näin toisiamme, eiks jeh? :)

4 kommenttia:

  1. http://kiloliikaairtokarkkeja.blogspot.fi/?m=1

    Mulla on siskoni kanssa yhteisblogi, missä kirjotellaan laihduttamisesta ja urheilusta. Toki välillä muistakin aiheista. Blogia ollaa kirjoitettu nelisen kuukautta, joten melko alussa tämä projekti vielä on :) tervetuloa tutustumaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blogia käyty kurkkimassa, ja blogi on myös lisätty lukulistalle. :)

      Kiva kun poikkesit! :)

      Poista
  2. Sulla on tosi kiinnostava blogi, kun samassa jamassa tavallaan ollaan. Itellä kanssa menossa painonpudotus ja elämäntapamuutos, tavoitteena on syksyiselle Turkinmatkalle 70kg... Kova on tavoite, mutta kova on tällä likalla tahtokin! Minä en havittele lukulistalle, koska en itse sellaista omaa, joten se olisi vähän epäreilua. Mutta käy toki kurkkaamassa blogiani tästä klikkaamalla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lomamatka on kyllä aina hyvä motivaattori.. :) On paljon kivempi biitsillä istuskella biksuissa kuin kokovartalokumipuvussa.. ;)

      Harmi kyllä en päässyt lukemaan blogiasi... :( Ainoastaan kutsutut pääsevät. Mutta kovasti tsemppiä kuitenkin projektiin! :)

      Poista

Kiva kun jätät viestiä!