perjantai 29. toukokuuta 2015

2 viikkoa repsahdusta...

Miten tästä suosta enää noustaan...?!?!?!? Viime viikko meni ymmärrettävästi lomaillessa, mutta järkevä henkilö olisi palannut ruotuun heti loman jälkeisenä maanantaina. Mutta hei, mähän en olekaan järkevä. En sitten yhtään... :/

Tämä viikko on mennyt ihan metsään, salille olen ehtinyt vain kerran. YHDEN AINOAN SURKEAN KERRAN!! Ja napaan on mennyt kaikkea muuta kuin terveelistä syötävää. Ensin tuli syötyä lentokentältä ostetettua Tobleronea. Örps. Ja eilen meillä oli esikoisen 7vee synttäribileet. Tuplaörps. Tänään on myös vietetty rääppäisiä ihan huolella. Ja mitäs huomenna.... Miehen pikkuveljen lakkiaiset! Tiedossa triplaörps...

Että näin. Vaa'alla en uskaltanut tänään käydä, jotten masennu tästä vielä enempää. Mutta heti maanantaina lupaan palata salaatin ja broilerin pariin.

Synttäreiden karkkibuffa. Sokerihumala oli taattu.. :D

8 kommenttia:

  1. Hei! Elämä ei edelleenkään kaadu repsahduksiin. Nyt vaan laitat herkkuhanat kiinni ja eikun liikkumaan! Aurinko paistaa - iloista viikonloppua sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos..! Kaipa tämä taas tästä alkaa suttaantumaan...! :)

      Poista
  2. Ei saa tuoda tommosia karkkibuffetkuvia.... tulee nälkä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, lapset tykkäs. (äitikin maisto ihan pari(kymmentä) karkkia vain...)

      Poista
  3. Jos keksit miten sieltä suosta noustaan, niin kerro mullekkin!!! Kyllä tämä välillä ottaa vaan vähän turhan koville. Oi itsekuri, missä olet? Tsemppiä sinulle!!!

    VastaaPoista
  4. Jos keksit miten sieltä suosta noustaan, niin kerro mullekkin!!! Kyllä tämä välillä ottaa vaan vähän turhan koville. Oi itsekuri, missä olet? Tsemppiä sinulle!!!

    VastaaPoista
  5. Jos keksit miten sieltä suosta noustaan, niin kerro mullekkin!!! Kyllä tämä välillä ottaa vaan vähän turhan koville. Oi itsekuri, missä olet? Tsemppiä sinulle!!!

    VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!