sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Miten käy laihikselle Ameriikoissa...?!?

Jep... Tiistaina lähdetään ukon kanssa viikoksi Jenkkeihin. Tiedossa on jättikokoisia annoksia ja ravintolaruokaa joka ainoana päivänä..... Toivottavasti tarjolla on myös edes jonkinlaisia salaatteja, sillä mahani tuskin tulee kestämään sikamättöä ihan noin pitkää aikaa. Olen muutaman kerran käynyt Jenkeissä tätä ennen, ja tuo salaattipuoli.... No, haastetta elämään sanoisin. Tai sitten olemme käyneet vain ihan vääränlaisissa ravintoloissa. :)

Saattaa olla, että päivittelen kuulumisia kesken reissun, mutta mikäli mitään ei kuulu... Älkää kadotko, palaan kyllä takaisin! :)

Ja arvatkaas... Pääsin testaamaan Buzzadorina Maraboun uusia Homestyle keksejä. Ihan superhyviä, ja lämmitettyinä vielä parempia. Tosi hyvä kampanja muuten laihduttajalle, eiks vaan..?!? :D






































Ja jos oot ihan, et mikä helvatin Buzzador... Niin kurkkaapa lisätietoja täältä.

2 kommenttia:

  1. http://blogbook.fi/anttirossi/amerikkalainen-terveellinen-ruokakulttuuri/

    Lueppa tuo ;) Hyvää ja terveellistä reissua!

    VastaaPoista
  2. Heip!
    Monta kertaa jenkeissä käyneenä... Pyydä salaatinkastike erikseen! Muuten saattaa lillua aikamoinen kaloripommi salaatissa. Ja tosiaan ne annoskoot! Ainakin meillä on opetettu, että lautanen syödään tyhjäksi. Pitäisi opetella, että ei tosiaan tarvitse! Kun se ruoka-annos saattaa olla sen kokoinen, mitä kotona söisi kolme päivää... Heh! Jenkeissä vaan kaikki on isoa! =)

    Ihanaa matkaa! Nauti silti, herkuistakin! Laihduttaa ehtii kotona...

    http://liikunnaniloa1.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!