perjantai 4. syyskuuta 2015

75 rikki!

Jestas, että olen ollut laiska päivittämään tätä blogia viime aikoina... :( Painon käyn päivittämässä tänne joka viikko, ja sitten kun olen aikeissa istua koneelle kirjoittamaan... Tulee jokin häiriötekijä. Yleensä se on tuo meidän ihana neiti (kohta) 1,5vee, jonka mielestä äiti ei saa tehdä mitään muuta kuin seurustella hänen kanssaan.. :) Ja illalla olenkin sitten niin rättipoikkiväsynyt, että aivotoiminta on täysin nollassa. No, yritän parantaa tapani...!

Mutta asiaan.. Hra Vaaka näytti aamulla iloisia lukemia, 74,6kg. Viikon jumituksen jälkeen tultiin alas ihan mukavasti 800 grammaa. Mä palaan töihin marraskuun alussa, silloin olisi kiva painaa vaikka 73kg. Oliskohan se mahdollista..? Siihen olis aikaa suurin piirtein 8 viikkoa. Siinä olisikin työkavereille ihmeteltävää, painoinkohan n. 88kg silloin kun jäin äippälomalle.. :D Enkä ole tässä viime aikoina käynyt siellä näyttämässä naamaani..

2 kommenttia:

  1. Kylläpä se paino nyt tippuu - aivan upeeta. Kymppikin on mennyt jossain vaiheessa rikki!!! Kyllä sä kahdeksassa viikossa saat puristettua painosi tuonne 73kg:n ja huomattavasti allekin, jos viime viikkojen tahti jatkuu.

    Kirpakkaa ja iloista alkusyksyä sulle ja tsemppiä pudottelemiseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Vaikka usko on koetuksella aina silloin tällöin, kun vaaka näyttää tasaisen tappavia lukemia, niin loppujen lopuksi tämä hidas tapa on se kaikkein paras. Ja kestävin. Kun vain pääkoppa muistaisi sen...! :)

      Poista

Kiva kun jätät viestiä!